Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Verkoop

Een unieke blikvanger in je woonkamer...? Kan jouw wachtkamer of bedrijfsruimte wel eens een opfrisser gebruiken? Wellicht heb ik precies de wanddecoratie je zoekt. Mijn foto's op het gebied van steden, natuur en landschap kun je bij mij kopen, naar wens uitgevoerd qua materiaal en formaat (binnen de technische mogelijkheden). De materialen waaruit je kunt kiezen zijn: aluminium, aluminium dibond, plexiglas, canvas of hout. Of wil je alleen één van mijn foto's in hoge resolutie ontvangen via We Transfer? Ook dat is mogelijk. Voor particulieren, bedrijven en/of voor commercieel gebruik zijn de prijzen van foto's op aanvraag.

 

Mogelijke uitvoeringen:

Aluminium: een aluminium plaat waarop de foto wordt afgedrukt, heeft een moderne, strakke en industriële look. De witte onderdelen van de foto krijgen de geborstelde aluminium look.

Aluminium dibond: een aluminium plaat met witte toplaag waarop de foto wordt afgedrukt, heeft een moderne, strakke en industriële look.

Plexiglas: haarscherpe afdruk waarbij de glans van het glas zorgt voor een heldere en strakke look.

Canvas: lichtgewicht doek met enigszins ruwe structuur, die uw foto tot leven lijkt te brengen.

Hout: zorgt voor een warme en karakteristieke uitstraling, diverse houtsoorten mogelijk.

Behang of duurzame polymeer folie behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Mocht je interesse hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen en kun je jouw wensen aan mij kenbaar maken. Ik ga dan in mijn fotoarchief op zoek naar het 'perfecte plaatje' voor jou...

Ook als je zelf een foto hebt (welke dus niet door mij gemaakt is), dan kan ik deze voor jou laten drukken op één van bovenstaande materialen tegen een aantrekkelijk tarief.

Voor een vrijblijvende prijsopgave, kun je contact met mij opnemen.

 

 

 

 

 

Er staan veel foto's op mijn persoonlijke Facebook website. Om een uitgebreide impressie te krijgen van mijn foto's, verwijs ik je naar...


En natuurlijk kun je mij ook volgen op Instagram: fionavannetten

E-mailen
Bellen