Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Duoportret

In kleur of zwart/wit

Twee portretten samengevoegd als één portret, dat is toch hartstikke gaaf? Lijkt jouw broertje op jou? Heeft jouw zus dezelfde trekken als jij? Lijk je op je vader of moeder? Of zijn jouw kinderen juist heel verschillend met elk een 'eigen' gezicht? Daar kom je achter als je bij mij een duoportret laat maken. Twee personen = één portret. Het kan leiden tot een verbluffend resultaat, waar je naar blíjft kijken! Je mag kiezen of je de foto in kleur of zwart/wit wilt ontvangen.


Elke combinatie is mogelijk, al kan ik bij een combi van bijvoorbeeld een heel jong kind met een ouder kind of een volwassene geen garantie geven op een goede aansluiting tussen de gezichten. Een duoportret is mogelijk voor alle leeftijden, mits je zelfstandig rechtop en stil kunt zitten en/of staan. Het mooiste resultaat krijg je als beide personen dezelfde bovenkleding dragen, bijvoorbeeld een zwart(e) shirt, trui of coltrui. 

Hoe lang duurt het?

Het kost slechts ca. 20 minuten van jullie tijd.

Waar?

De shoot vindt plaats bij mij thuis in Scharnegoutum.

Wat krijg je?

Alle door mij gemaakte voorbeelden van duoportretten stuur ik jou via WeTransfer digitaal toe, zowel in kleur als zwart/wit;

Van de foto die jij het mooist vindt ontvang je 2x een afdruk in fraaie, professionele Fuji Lustre (mat) of Fuji Glossy (glanzend) kwaliteit, formaat 30 x 20 cm., naar keuze in kleur of zwart/wit, verzending naar één adres in Nederland. 

Prijs: € 92,50

Wil je graag meer foto's als afdruk ontvangen, dan is de meerprijs € 20,00 per foto, bij verzending naar één adres in Nederland.

Natuurlijk is de foto ook in andere formaten te bestellen of bijvoorbeeld afgedrukt op canvas, aluminium, aluminium dibond of plexiglas. En je kunt ook meerdere afdrukken laten maken van dezelfde foto. Geef je wensen aan en ik zal een vrijblijvende prijsopgave voor je maken. 

Als je instemt met het plaatsen van de foto op mijn website en social media, dan mag je zelf deze foto ook openbaar plaatsen. 

Mogelijkheden voor een duoportret waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van een bestaande foto van een overleden dierbare, zijn op aanvraag.E-mailen
Bellen