Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Samengesteld portret

Weer eens iets anders dan een standaard portret: samengesteld portret van jullie gezin of familie. Ook leuk om zo'n portret bijvoorbeeld met een aantal generaties te laten maken. Of met je vriendinnen, sportteam etc.


Een samengesteld portret is mogelijk voor alle leeftijden, tenzij je zelfstandig rechtop en stil kunt zitten en/of staan *). Het mooiste resultaat krijg je als alle personen bovenkleding dragen in een effen en donkere kleur, bijvoorbeeld een zwart(e) shirt, trui of coltrui. Bij het dragen van een trui, blouse of t-shirt zal een deel van de hals zichtbaar zijn op de foto. Bij het dragen van een hooggesloten coltrui zal de hals niet of nauwelijks zichtbaar zijn. In bovenstaande foto draagt de rechter persoon een t-shirt, de dame een hooggesloten coltrui. De jongens dragen een t-shirt en een lage coltrui. Het is dus maar net waar jullie voorkeur naar uit gaat...

En heb je lang haar? Het mooiste resultaat krijg je als je de rechterkant van je gezicht vrijhoudt.

Hoe lang duurt het?

Het kost slechts ca. 30 minuten van jullie tijd. 

Waar? 

De shoot vindt plaats bij mij thuis in Scharnegoutum of in de fotostudio in Tersoal

Wat krijg je?

1 bewerkte foto afgedrukt in fraaie professionele Fuji Lustre (mat) of Fuji Glossy (glanzend) kwaliteit, formaat 30 x 20 cm., in zwart/wit

Tevens stuur ik jou dit samengestelde portret digitaal toe via WeTransfer in lage resolutie (geschikt als webversie)

Prijs: € 85,00 **)

Natuurlijk is de foto ook in andere formaten te bestellen of bijvoorbeeld afgedrukt op canvas, aluminium, aluminium dibond of plexiglas. En je kunt ook meerdere afdrukken laten maken van dezelfde foto. Geef je wensen aan en ik zal een vrijblijvende prijsopgave voor je maken.

Als je instemt met het plaatsen van de foto op mijn website en social media, dan mag je zelf deze foto ook openbaar plaatsen.

*) Het is onder voorbehoud en op aanvraag ook mogelijk om deze foto te laten maken met baby's en hele jonge kinderen als onderdeel van de foto, zij zullen echter door één van de ouders ondersteund dienen te worden. Dit verzoek dient te worden aangegeven bij opgave en is altijd in onderling overleg.

**) Deze prijs is geldig bij een portret van 2 tot 4 personen. En willen jullie graag meer dan 1 afgedrukte foto ontvangen? Dan geldt een meerprijs van € 20,00 per foto (zwart / wit, afmetingen 30 x 20 cm., verzending in één keer en naar één adres in Nederland).

Elke persoon extra geeft een meerprijs, maar is op aanvraag, omdat bij meer personen de foto aangepaste afmetingen zal krijgen (de groep zal in de meeste gevallen niet meer op het standaard formaat 30x20 cm. passen).
E-mailen
Bellen