Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Fotografie-excursie 'Herfst!'

Ga je ook met mij mee naar het Rijsterbos voor een fotografie-excursie 'Herfst!'? We gaan genieten van de natuur, nemen de herfstgeuren en -kleuren in ons op, zoeken paddenstoelen en combineren wandelen met fotograferen. Ervaring is niet vereist. Je fotocamera meenemen is een must (compact-, systeem of spiegelreflexcamera), doe goede schoenen aan en ik zou zeggen; dan ben je er helemaal klaar voor! Ik zal tips en aanwijzingen geven en help je met de instellingen op je fotocamera. Ik ga je alles uitleggen over het instellen en gebruiken van de A-knop op jouw camera, want hiermee regel je het diafragma. Misschien nu nog een begrip waar je wel eens van hebt gehoord, maar niet precies weet wat ermee wordt bedoeld. Daar gaat tijdens deze excursie verandering in komen.


Minimaal aantal deelnemers: 3 personen

Opgeven kan via onderstaand aanmeldingsformulier.

Foto-impressie excursie

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Misschien trekken de foto's die gemaakt zijn tijdens voorgaande excursies jou over de streep. Klik hier voor een foto-impressie.

Datum 2024: nog niet bekend

Mocht je aan deze workshop willen deelnemen, dan kun je je alvast opgeven met onderstaand aanmeldingsformulier. Ik zal je dan op de hoogte houden, zodra de nieuwe datums bekend zijn. 

Waar?

We spreken om 14:00 uur af bij het hek van de hoofdingang van het Rijsterbos aan de Marderleane / Leise Leane in Rijs, Gaasterland. We fotograferen tot ongeveer 16:00 uur.

Kosten: € 35,00

Het bedrag kan ter plekke (gepast) worden voldaan of ik stuur je een betaalverzoek. Vervoer Rijs v.v. is op eigen gelegenheid (eventueel meerijden in onderling overleg).

 

E-mailen
Bellen