Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Privéles basiscursus fotografie "Licht Natuurlijk!"

Wil je liever privéles in plaats van les in groepsverband? Ook dat is mogelijk! Zie voor de omschrijving van de privélessen onder het kopje Basiscursus "Licht Natuurlijk!". De inhoud van de privélessen is bijna identiek aan de cursus in groepsverband, maar als je jouw merk en type fotocamera bij opgave aan mij doorgeeft, dan kan ik ook specifiek op dat type camera en de bijbehorende instellingen ingaan tijdens de lessen.

En heb je nog geen camera of wil je graag meer advies over welk type camera bij jou past? Ook dan kun je deze basiscursus uitstekend bij mij volgen. Ik heb namelijk gedurende de cursusdagen kosteloos een camera met bijpassende lens voor jou te leen om mee te oefenen. En wil je graag de camera een aantal dagen gebruiken? Ook dan kun je de camera, lens, oplader en diverse batterijen bij mij huren: de eerste drie dagen  40,00, voor elke dag extra € 10,00 per dag. 

De privélessen worden verdeeld over twee dagdelen van elk drie uur, datums in onderling overleg op een zondag, dinsdag of woensdag (zowel ochtend als middag is mogelijk). Standaard zal ook meer theorie aan bod komen, dan praktijk. Wil je er ook echt op uit trekken en op een buitenlocatie het geleerde in praktijk brengen? Dan is dit in onderling overleg ook mogelijk.

Kosten: € 195,00

Inclusief: cursusmateriaal, 2 dagdelen à 3 uren, theorie en praktijk, koffie/thee/water en een lekkere koek.

Locatie: Trekskûte 3, Scharnegoutum

Wil je toch liever dat ik bij jou thuis kom? Geen probleem! De kosten zijn hetzelfde en mijn reiskosten in een straal van ca. 10 kilometer om Scharnegoutum/Sneek zijn inbegrepen. En ik kijk niet op een kilometer meer of minder, tenzij je echt veel verder weg woont. Er is één maar...: in dit geval zorg jij voor de thee en een lekkere koek...!

Opgeven kan telefonisch of door middel van het inschrijfformulier onderaan de pagina Basiscursus "Licht Natuurlijk!" en vermeld dan even dat het om privéles gaat.

E-mailen
Bellen