Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

NIEUW: Basiscursus Photoshop

Inderdaad, je kunt op het internet veel informatie vinden over Photoshop. Je kunt het jezelf aanleren, bijvoorbeeld via Youtube filmpjes (maar ja, die gaan altijd nét iets te snel) of je kunt een online zelfstudie volgen (kost toch meer tijd dan je denkt...). Maar heb jij zin en tijd om het hele internet af te struinen? 

Hoe leuk en handig is het om tijdens een privéles de basis te leren van dit toch wel ingewikkelde fotobewerkingsprogramma? In één dagdeel van ca. 3 tot 3,5 uur kan ik jou begeleiden in jouw eigen tempo en je zo helpen om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen! In korte tijd komt er ontzettend veel aan bod in begrijpelijke taal: foto's bewerken (qua kleur, contrast, belichting etc.), retoucheren, werken met lagen, maskers en filters, selecties maken, tekst toevoegen, je foto omlijnen; het komt allemaal aan bod. 

Deze Basiscursus Photoshop bied ik aan in Scharnegoutum op een ochtend of middag, datum en tijdstip in onderling overleg. Ik reik je geen kant-en-klare workflow of handleiding aan, maar wel de grondbeginselen die als start gelden voor de vele mogelijkheden qua fotobewerking. Het enige dat jij nodig hebt en meeneemt is een laptop met daarop Photoshop geïnstalleerd (en niet te vergeten de voedingskabel voor jouw laptop!)

Voordelen:

1-op-1 les in jouw eigen tempo en op jouw eigen niveau;

Je werkt op je eigen laptop, maar kijkt mee op een extra scherm naar mijn workflow;

Het kost je slechts één dagdeel;

Met deze basiscursus Photoshop ben je meteen slagvaardig;

Deze cursus is een mooie aanvulling op de privéles 'Licht Natuurlijk!'

En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten...!

Kosten: € 99,00

En ga je de privéles 'Licht Natuurlijk!' bij mij volgen (of heb je deze in het verleden gevolgd, als privéles of in groepsverband), dan ontvang je 10% korting op de prijs van de Basiscursus Photoshop. 


E-mailen
Bellen