Fioto Fotografie

Altijd in ontwikkeling...

Fotografie-excursies lente 2024

De onderstaande excursies van de lente van 2023 hebben inmiddels allemaal plaats gevonden. Ben je mee geweest op één van deze excursies? Wat was het leuk hè? Had je je niet opgegeven? Niet getreurd, ook voor de lente van 2024 heb ik weer genoeg leuke ideeën. Informatie volgt begin 2024...


Fotografie-excursies lente 2023

Voor de lenteperiode van 2023 bied ik een aantal fotografie-excursies aan, waarbij je jezelf en jouw fotocamera even lekker aan het werk kunt zetten en ondertussen geniet je van al het moois om je heen. Inspannen en ontspannen; een mooie combinatie toch?

'Hindeloopen!' (deze excursie heeft inmiddels plaats gevonden)

'Dagje Vlieland!' (deze excursie heeft inmiddels plaats gevonden)

'Waterloopbos!' (deze excursie heeft inmiddels plaats gevonden)

'Herten spotten!' (deze excursie heeft inmiddels plaats gevonden)

Ervaring is niet vereist. Neem je fotocamera mee met volle batterij en lege opslag en ik zou zeggen; dan ben je er al helemaal klaar voor! En mocht je tijdens een excursie kosteloos gebruik willen maken van mijn systeemcamera GX8 met bijbehorende zoomlens, geef het dan even bij mij aan (1 exemplaar per excursie beschikbaar).

Ken je iemand die ook graag fotografeert? Of wil je graag iemand meenemen op een excursiedag? Geen probleem, altijd leuk!

Als je belangstelling hebt voor een excursie, dan kun je hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken, je mag me natuurlijk ook bellen, appen of een mailtje sturen. Heb je aanvullende vragen, neem dan ook even contact op.

Ik maak per excursie een appgroep aan om datum, tijdstip en verdere details met elkaar af te stemmen en om eventuele afspraken te maken over samen rijden. Als je geen toestemming geeft om je telefoonnummer te delen in een groep, dan kun je dit aangeven via het contactformulier.

De genoemde excursies gaan niet door bij slecht weer en/of regen, indien ik ziek ben of als er te weinig deelnemers zijn (minder dan drie personen per excursie).

Ideeën voor een andere fotografie-excursie zijn natuurlijk van harte welkom. Heb je een leuk idee of doel om te fotograferen, dan mag je dit altijd aan mij doorgeven en wie weet…

*) Voor de Amsterdamse Waterleidingduinen adviseer ik een lens met een brandpuntafstand van minimaal 200 mm. Wil je weten of jouw lens geschikt is, dan kun je mij altijd even vragen. En ook voor deze excursie geldt dat ik kosteloos een systeemcamera ter beschikking heb voor deze excursie met een lens 100-600 mm.

Let op: Bij de vertrektijden ben ik uitgegaan van Scharnegoutum, deze tijden kunnen dus individueel afwijken.

Zo, een heel verhaal, maar ik hoop dat ik alles zo benoemd heb en dat alles duidelijk is. En natuurlijk hoop ik dat er één of meer excursies bij zitten waar je hart sneller van gaat kloppen. Bedankt voor je aandacht.

Hartelijke groeten en graag tot ziens op één of meerdere excursiedagen! 

 

 

E-mailen
Bellen